Akçaalan İlkokulu

Belgegeçer : 0 242 722 07 00
WEB https://serikgaziilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Akçaalan Mahallesi 4310 Sokak No1 Serik / ANTALYA
VİZYON : İstiyoruz ki; Herkes, okulumuza öğrencisini rahatlıkla gönderebilsin. İstiyoruz ki; Herkes, okulumuzda bütün öğrencilere eşit fırsat verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Herkes, okulumuz için "İşte bu okul" diyebilsin. İstiyoruz ki; Herkes, öğrencilerinin bir üst öğrenime iyi bir şekilde hazırlandığını bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuz Eğitim-Öğretim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler bakımından bir numaralı okul olsun. İstiyoruz ki; Herkes, okulumuz ve öğrencilerimizle gurur duysun.
MİSYON : İnanıyoruz ki; Öğrenciler çalışmaların odak noktasıdır ve Türk Milli Eğitiminin amaçları, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda yetiştirilmelidir. İnanıyoruz ki; Biz çalışanlar olarak öğrencilerin başarısını arttırmak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çalışmalar yaparız. İnanıyoruz ki; Kendimize olan güvenimizden kaynakla; öğrencileri demokrat, kişilikli, sorgulayan, savunan, kendini geliştiren bireyler haline getirmek için gerekli olan metot ve teknikleri kullanırız. Farkındayız ki; Mükemmel olabilmek için, araştırmanın, teknolojiyi yerli yerinde kullanmanın, yetenekleri geliştirmenin, enerjinin azami ölçüde kullanılması gerektiğinin, üretmenin haz ve coşku yaratacağının bilincindeyiz.
BAŞARILAR : AKIL VE ZAKA OYUNLARI İLÇE BİRİNCİLİĞİ AKIL VE ZAKA OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ AKIL VE ZAKA OYUNLARI TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ FUTBOL TURNUVASINDA 4.SINIFLARDA ŞAMPİYON 3.SINIFLARDA İKİNCİ YAKANTOP ŞAMPİYONU 100 TEMEL ESER YARIŞMASI 1.Sİ

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08.30- 14.35
Isınma : KLİMA
Pansiyon : YOK
Servis : Okulumuzda 4 Adet Özel Eğitim Öğrenci Servisi mevcuttur.
Ulaşım : ŞEHİRİÇİ MİNÜBÜS
Yerleşim Yeri : AKÇAALAN MAHALLESİ 4310 SOKAK NO:1 SERİK/ANTALYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ANTALYA İL MERKEZİNE 37KM, SERİK BELEDİYE DÜĞÜN SALONU YANI VE FUTBOL SAHASI YANI. KARADAYI YOLU ÜZERİNDE,
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk Oyunları Akıl ve Zeka Oyunları Satranç
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e twnning Ayın Yıldızları Anadolu Masalları Aile Okulu Projesi
Diğer Hususlar : ASANSRLÜ MERKEZİ KLİMA SİSTEMİ